Het bestuur

De Wethoudersvereniging is de beroepsvereniging van wethouders in Nederland en bestaat sinds 2004. Met ca. 900 leden zet zij zich in voor de professionalisering van het vak.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit maximaal negen bestuursleden. Bij de samenstelling van het bestuur is gekozen voor wethouders uit diverse regio's, verschillende politieke partijen, een gebalanceerde man/vrouw verhouding en zijn er wethouders vertegenwoordigd uit zowel grote als kleine gemeenten. Op deze manier wil de vereniging een afspiegeling zijn van alle wethouders.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit de volgende wethouders:

Bestuursvergaderingen
Het bestuur vergadert vijf keer per jaar.

Van links naar rechts: Hans Keuken, Marcel Adriani,  Elly van Wageningen, Marcelle Hendrickx, Bert Groot Wesseldijk en Joyce Langenacker

Op deze foto onbreken de bestuurleden: Han Looijen, Jacques van Loevezijn en Rinette Reynvaan.