Coaching

Haal alles uit jezelf en het wethouderschap

Professionale coaching voor en door wethouders

Wethouder zijn is een prachtig beroep met een groot maatschappelijk belang, een beroep dat er toe doet. En: je leert vooral in de praktijk. Iedere situatie vraagt om een eigen manier van optreden.
Wethouders kunnen daarom professionele ondersteuning door middel van coaching prima gebruiken. De risico's van het wethoudersvak zijn immers groot: zo'n 35% van de wethouders haalt het eind van de bestuursperiode niet. Om wethouders optimaal te kunnen coachen heeft de Wethoudesvereniging een aantal wethouder en voormalig wethouders bij de Alba-academie opgeleid tot professioneel coach. Doelstelling is het succesvoller maken van wethouders en onnodige uitstroom te voorkomen.

Meer weten of aanmelden voor coaching:
Bel met het bureau van de Wethoudersvereniging: 070-3738123 of mail naar info@wethoudervereniging.nl