WHV Loopbaandagen 2017

De Wethoudersvereniging organiseert 4 loopbaandagen in het hele land. Schrijf je nu in!

De Wethoudersvereniging wil haar leden goed voorbereiden op loopbaankeuzes. De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 zijn in volle gang. Voor velen van ons is het een belangrijk ijkmoment: doorgaan of een carrièreswitch? Tijdens de loopbaandagen kun je je vrijblijvend oriënteren op loopbaanmogelijkheden en de ondersteuning daarbij. Uiteraard zijn er ook APPA-deskundigen aanwezig op de informatiemarkt. Investeer in jezelf en je eigen toekomst!

De 4 loopbaandagen worden georganiseerd op:

Maandag 16 oktober: stadhuis Haarlem

Woensdag 18 oktober: Abe Lenstra Stadion Heerenveen

Maandag 23 oktober: gemeentehuis Epe

Vrijdag 27 oktober: Bibliotheek Eindhoven

De bijeenkomsten beginnen om 15.00 en duren tot 19.00 uur, inclusief maaltijd.

Proeverij aan vaardigheden
Naast een uitgebreide informatiemarkt bieden we je iedere loopbaandag een
proeverij aan vaardigheden aan in uiteenlopende workshops. De volgende workshops van 30 minuten worden aangeboden door de verschillende partners van de Wethoudersvereniging:

Workshop Personal Branding door Transitium

Workshop Vitaliteitsscan door POSG

Workshop Arbeidsmarktbenadering door Geerts en partners

Workshop CV Building door Van Ede en partners

Workshop Linkedin profiel door LoopbaanNaPolitiek

Workshop Loopbaantransitie door Gradusgroep

Naast de bovenstaande organisaties hebben we inmiddels toezeggingen voor de informatiemarkt van APPA-organisaties RAET, APG en daarnaast de Kamer van Koophandel en de WHV Coachingspool.

Voor leden is deelname aan deze bijeenkomsten kosteloos. NIet-leden dragen 300 euro (excl. BTW) bij in de kosten.

15.00 uur Inloop en start informatiemarkt
15.30 uur Ronde 1 Workshops
16.00 uur Ronde 2 Workshops

16.30 uur Pauze
16.45 uur Ronde 3 Workshops
17.15 uur Ronde 4 Workshops
18.00 uur Maaltijd en talkshow met deelnemende organisaties
19.00 uur Einde

U kunt zich direct digitaal inschrijven voor workshops en WHV coaching-spreekuur.