Woensdag Wethoudersdag: Hersenkrakend door het wethouderschap!

woensdag, 20 juni, 2018

Hersenkrakend door het wethouderschap!

Als wethouder krijg je nogal wat informatie te verhapstukken. Zeker in de eerste fase, dien je je in een recordtempo diverse dossiers eigen te maken. De wethouder wordt overspoeld met leesmateriaal. Hoe om te gaan met deze stroom van informatie? Wordt het verzuipen of als een behendige schipper de soms woeste stroom van informatie beheersen?

Wij gaan de wethouder ondersteunen! Met een breintraining leestechnieken. Na deze bijeenkomst heb je aan aantal nieuwe gereedschappen in je wethouderstoolkit zitten. Om snel, prettig en bovenal effectief nieuwe stof eigen te maken.

Aan de orde komt onder meer:
• Opnemen: Sneller leren lezen en scannen met de nieuwste snelleestechnieken.
• Verwerken: Kerninformatie uit dossiers filteren en deze structureren.
• Eigen maken: hoe het brein informatie structureert en onthoudt.
• Digitaal lezen: hoe ook effectief te lezen vanaf beeldschermen.
• Hoe de nieuwe vaardigheid te onderhouden en te ontwikkelen.

Na een deelname aan de bijeenkomst zal lezen nooit meer hetzelfde zijn. Je gaat uitkijken naar weer het volgend leesmateriaal om dat vloeiend op te nemen, te verwerken én eigen te maken.

Uw trainer is Rick de Jong van MemoryMonkeys. Hij is een ervaren trainer op het gebied van breintraining en effectief werken. Zijn werkterrein omvat professionele organisaties en het onderwijs. Rick is de top van de wereld in een getraind geheugen. Zo mag hij de grootmeestertitel International Master of Memory voeren. Eén van de 159 mensen in de wereld. Ook is hij in bezit van een Europees geheugenrecord. Rick is een van de meest ervaren trainers op het gebied van effectief informatie verwerken. Als geen ander weet Rick de wethouder mee te nemen in een reis op weg naar een krachtig brein.

Datum: 20 juni 2018
Tijdstip: 16.00-20.00 uur (inclusief eenvoudige maaltijd).
Locatie: n.n.b.
Kosten: Voor leden is de deelname aan deze bijeenkomst kosteloos.
              Niet-leden dragen €300,- (exclusief BTW) bij in de kosten.
Inschrijven: U kunt zich binnenkort inschrijven. Houd hiervoor de website in de gaten.