Regiodag Oost: burgerparticipatie en de veranderende rol van inspraak

vrijdag, 10 november, 2017

De rol van inspraak en inwoners is aan verandering onderhevig, zo ook de rol van gemeenteraad en het college. Vele wethouders zijn druk aan de slag met burgerparticipatie en het samenspel met de raad en zijn hier soms ook zoekende in. Want wat betekenen deze veranderingen voor de rol van de wethouder? En hoe kan de raad het beste in positie gebracht worden in haar kaderstellende rol? Politiek filosoof Gerard Drosterij (docent Fontys Minor Filosofie en Ethiek en eigenaar van de democratische werkplaats Slow Politics) neemt u graag mee in de theorie en praktijk van burgerparticipatie voor de wethouder. Er zal tijdens deze bijeenkomst veel ruimte zijn voor het delen van uw eigen kennis en ervaring op dit onderwerp.

Datum: 10 november 2017

Locatie: gemeentehuis Raalte

Tijd: 09.30 (inloop 09.00) tot 12.30 met aansluitende lunch met gesprek over de regio

Kosten: Voor leden is de deelname aan deze bijeenkomst kosteloos.
Niet-leden dragen €300,- (exclusief BTW) bij in de kosten.
Inschrijven: U kunt zich digitaal inschrijven via deze link.