Bestuurlijk-ambtelijk samenspel: maaltijdgesprek

maandag, 4 december, 2017

Het samenspel tussen bestuurder en topambtenaar vraagt van twee partijen vakmanschap. Hoe zorg je voor optimaal samenspel in de mooie en soms lastige opgaven waartoe je met elkaar bent veroordeeld? Wanneer weet je dat je vooruit kan en wat is daarvoor in elk geval noodzakelijk?

De avond begint met een open insteek. Elke deelnemer krijgt gelegenheid uit eigen praktijk vraagstukken, worstelingen of oplossingen in te brengen.

Thijs Jansen, medeoprichter  van Stichting Beroepseer, is uitgenodigd om te spreken over de positie van ambtenaren, ambtelijk vakmanschap en moreel gezag.

Stichting Beroepseer en Thijs Jansen houden zich bezig met vragen over hoe we de trots en daarmee de kwaliteit in ons werk terugkrijgen. Hij is auteur van onder meer 'Beroepszeer' en 'Beroepstrots'.

Datum: 4 december 2017 van 17.00-20.00 uur (inclusief diner).

Locatie: Stadhuis te Alkmaar

U kunt zich direct digitaal inschrijven via deze link.

*Gelet op het aantal plaatsen aan tafel bij dit maaltijdgesprek wordt rekening gehouden met een maximaal aantal van 20 deelnemers.