Actualiteitencollege 2

woensdag, 3 oktober, 2018

In navolging van het grote succes van de Woensdag Wethoudersdagen en de leergang Politiek Bestuurlijk Management, organiseert de Wethoudersvereniging nu een verdiepende reeks actualiteitencolleges!

In deze reeks colleges gaan wij met gerenommeerde instituten in op trends en ontwikkelingen in de omgeving van u als lokale bestuurder.

03 oktober: Doenvermogen en migratiediversiteit door Mark Bovens (Lid Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid).
07 november: Agressie, Geweld en Ondermijning  door Karel Schuurman (Hoofd Landelijk Informatie en Expertise Centrum).
21 november: Circulaire economie
Mariëtte Hamer (Voorzitter Sociaal Economische Raad).
12 december: Democratische uitdagingen door Boudewijn Steur (Programmamanager Ministerie  van BZK).

Naast de bijdrage van deze keynote-sprekers zal in samenwerking met Platform 31 worden voorzien in een interactieve aanvulling op de colleges.

Alle colleges beginnen om 16.00 uur en eindigen rond 20.00 uur en er zal worden voorzien in een lichte maaltijd.

Kosten
Voor deelname aan deze reeks van 5 bijeenkomsten vragen wij van leden een bijdrage in de kosten van € 450,- (exclusief BTW).
Voor deelname van losse modules vragen wij een bijdrage van €145,- (exclusief BTW).

Niet leden betalen voor de reeks van 5 bijeenkomsten € 950,- (exclusief BTW) of voor losse modules €250,- (exclusief BTW).

Gemeente Nieuwegein

U kunt zich direct digitaal inschrijven via deze link.